Tilbake til forsiden

Kraftprodusent

Batterier kan øke din salgbare produksjon, øke verdien av energien og være et effektivt teknologisk virkemiddel for realisering av nettilknytning med ditt nettselskap.

I tillegg til nettselskap og industri, tilbyr vi sol- og vindparker rådgivning og batterileie for energilagring, bedring av spenningsutfordringer og deltakelse på fleksibilitetsmarkeder. Batterier kan bidra til å forskyve energiproduksjonen utover døgnet, og hindre plutselige endringer i effektleveransen. Ved å forskyve energileveransen kan en betydelig øke produksjonens verdi ved å levere energien når prisen er høyere. Batterier bidrar til en jevnere energiutmating og et mer stabilt strømnett i tråd med nettselskapenes ønsker for forutsigbar drift. I tillegg til dette, kan batteriet kompensere strømnettet reaktivt for å hindre spenningsutfordringer. 

Hva kan vi hjelpe med?

✔️ Redusere nettutbyggingskostnader
✔️ Raskere nettilknytning
✔️ Redusere effekttariffer
✔️ Energilagring
✔️ Deltakelse på fleksibilitetsmarkeder

To personer som diskuterer

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Det er ikke alltid like enkelt å finne ut av hva man trenger.
Kontakt oss så hjelper vi deg.

Dekk ditt energibehov

Et batteri må få tilstrekkelig tid til å lade etter utladning og må være riktig dimensjonert for å levere nødvendig energi innen ønsket tidsramme – litt som menneskers behov for mat og søvn.

Vår dimensjonator gjør det enkelt å anslå riktig batteristørrelse basert på dine utfordringer eller behov, enten det er kapasitets- eller spenningsrelatert.

To personer som diskuterer